Segway Powersports

Segway Powersports nærmer seg det internasjonale markedet fra et langsiktig perspektiv, og har mange egenutviklede patenterte design. Inkludert en hybrid drivlinje, forbrenningsmotorer, smart IOV-system, avanserte kjøretøydesign også videre. Segway Powersports er et høyteknologisk selskap som integrerer en overlegen forsyningskjede og egne fabrikker.

ATV - Snarler AT6 L

Utstyrt med en kraftig 570cc DOHC motor som leverer 44 hestekrefter og et dreiemoment på 48 N.m. Den har også en imponerende nyttelastkapasitet på 350 kg (på offentlige veier) og en vinsj med en kapasitet på 1134 kg, noe som gjør den til en ypperlig arbeidshest for tunge oppgaver.

UTV - Fugleman UT10 X

Et allsidig og kraftig kjøretøy, designet for å takle enhver terreng utfordring med letthet. Med en robust 105 hestekrefter motor og 1000cc, 4-takts Twin-Cylinder, DOHC-motor, leverer denne UTVen den kraften du trenger for å få jobben gjort. Dreiemoment på 93,5 N.m sikrer jevn akselerasjon og pålitelig ytelse i enhver situasjon.

SSV - VILLAIN SX10 X (64")

Det ultimate kjøretøyet for ditt neste off-road-eventyr! Med en kraftig motor på 105 hestekrefter kan denne ATV-en takle alle typer terreng med letthet. Den 1000cc store 4-takts Twin-Cylinder DOHC-motoren leverer et dreiemoment på 93,5 N.m, noe som gjør den perfekt nye eventyr.

Kontakt